Välkommen!

Varmt välkommen in till vår blogg!

Du kanske också gillar fotografering? Då har du kommit till precis rätt plats. Fotografering och tillhörande utrustning ligger oss mycket varmt om hjärtat och om detta är din passion i livet kan du finna mycket matnyttigt här.

Oavsett om du fotograferat länge eller om du aldrig tidigare har hållit i en kamera kan du finna bra information här. Du kan till exempel läsa mer om hur du kan sätta ihop din egen kameraväska och vad du behöver ha i den. Du får också tips på större kamerautrustning som kan behövas, och vad den i sin tur används till.

Kanske ska du ut på dina allra första uppdrag som fotograf? Vet du då hur du ska sälja dina bilder? Ska en enskild köpare köpa in alla bilder eller vill du lägga upp dem på nätet så att vem som helst kan köpa ett fritt antal bilder med olika användningsområden? Oavsett vilken metod du väljer för att sälja dina bilder är det viktigt att du tänker på att bilderna inte ska kränka de personer som är med på dem och om det finns barn med i bilden bör föräldrar alltid tillfrågas innan bilderna publiceras online.

Du kanske behöver lite tips inför din första bröllopsfotografering? Det kan du finna här på sajten tillsammans med info om vimmelbilder, fotografering av husdjur och mycket annat. Oavsett om du vill ha bilder för eget bruk, eller för försäljning finner du bra och välbehövliga tips och råd här. Vi har flera års erfarenhet av fotografering och vet vad vi talar om. Ofta gäller det att börja i liten skala med det man tycker om, och sedan kan man gå vidare och utöka både sin utrustning och sitt arbetsområde. Det gäller dock att sätta sig in i vad som ska fotograferas, annars blir bilderna inte bra.